Vieringen

Uw evenement tot in detail gespiegeld op beeld

Uw evenement gespiegeld op de foto’s van Dextair Photography?

U organiseert binnenkort een evenement of een feest en wilt graag een mooie fotoreportage om te zien waar u al die tijd zo hard voor heeft gewerkt? Ook uw publiek vindt het natuurlijk leuk om achteraf foto’s te zien van waar ze precies geweest zijn. Plaats de foto’s op uw Facebook-pagina of op uw website en lok de bezoekers er naar toe. Uiteraard kunnen de foto’s ook dienen als promotiemateriaal voor de volgende editie. Dexter is ooit begonnen met het fotograferen van concerten en evenementen, hij weet als geen ander waar je op moet letten. Volg de rode draad en vergeet vooral de details niet.

 

Wat voor foto’s kunt u verwachten? 

Wat voor foto’s u precies ontvangt, hangt natuurlijk van het soort evenement af en uw wensen betreft de fotografie. Bij een complete reportage ontvangt u foto’s van de bezoekers, sfeerfoto’s, overzichtsfoto’s, dansende mensen, typische kenmerken van het evenement en natuurlijk vrolijke portretten van de gasten.


F25

Geen feest is Dexter té gek!

Natuurlijk fotografeert Dexter ook met veel enthousiasme feesten en vieringen. De ‘Sweet 16-party’ van uw zoon of dochter? Misschien een jubileum of een afscheidsfeest? Met de aanwezigheid van Dexter wordt het alleen maar gezelliger!

Dexter legt elke gebeurtenis tot in detail vast. Van spontane foto’s tot actie foto’s, van dansende mensen tot geposeerde portretten én natuurlijk een aantal gezellige groepsfoto’s. U heeft het zelf in de hand wat er gefotografeerd wordt. Uiteraard leeft Dexter zijn creativiteit na en maakt hij een prachtig op maat gemaakte reportage voor u.

Wat voor vieringen zijn er mogelijk?

Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest, een kinderfeest, een jubileum, een themafeest, een vrijgezellenavond, een housewarming, een baby shower, een sinterklaasfeest, een kerstfeest, een valentijnsfeest, een carnavalsfeest, een paasfeest of een afscheidsfeest.

Je hebt zelf in handen hoe lang Dexter aanwezig is én wat er wordt vastgelegd. Het beste kunt u een mailtje sturen met daarin uw voorstel, het liefst zo compleet mogelijk. Aan de hand hiervan wordt er een passende prijs samengesteld.

★ Uiteraard ontvangt u bij Dextair Photography altijd binnen 24 uur een reactie!