Fotoshoot

Iedereen schittert op de foto's van Dextair Photography

Investeren in prachtige beelden

Een fotoshoot bij Dextair Photography reserveren kan door het contactformulier in te vullen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen of een Whatsapp bericht sturen naar 06 – 11 75 20 28.

Hieronder staan een aantal mogelijkheden beschreven. Staat jouw wens er niet bij? Neem dan gerust contact op en kijk samen met Dexter naar de mogelijkheden.

—————————————————————————————

 Exclusieve fotoshoot voor één persoon

Voel jij je altijd ongemakkelijk als je op de foto moet? Geen enkel probleem! Dexter is gespecialiseerd in journalistieke fotografie. Je hoeft dus niet ongemakkelijk te poseren en geforceerd te lachen. Een ontspannen wandeling door het bos, strand of een locatie naar wens laat jou stralen en zorgt voor sprekende foto’s. De fotoshoot duurt ongeveer anderhalf uur.

Achteraf ontvang je een selectie van de foto’s in klein formaat. Hieruit mag je 5 foto’s kiezen die professioneel geretoucheerd (bewerkt) worden en in hoge resolutie verstuurd worden met WeTransfer. Deze foto’s mag je vrij gebruiken en laten printen waar je wil.

Kosten: €145,-

 

 Romantische loveshoot

Kun jij je de plek nog herinneren waar jullie voor het eerst hebben gezoend? Of de plek waar jullie relatie officieel is geworden? Wat zou het leuk zijn om terug te gaan naar die plek en herinneringen ophalen tijdens een romantische loveshoot? Vergeet dat Dexter aanwezig is en focus je volledig op elkaar. In anderhalf uur zorgt hij ervoor dat jullie de meest lieve en spontane foto’s krijgen op een voor jullie bijzondere locatie.

Achteraf ontvangen jullie een selectie van de foto’s in klein formaat. Hieruit mogen jullie er samen 10 kiezen die professioneel geretoucheerd (bewerkt) worden en in hoge resolutie verstuurd worden met WeTransfer. Deze foto’s mogen vrij gebruikt worden, je kunt ze dus printen waar je wil.

Kosten: €195,-

 

 Prachtige familiefoto’s

Hebben jullie foto’s die eigenlijk al heel lang aan vervanging toe zijn? Kinderen groeien heel snel en de uiterlijke veranderingen daarvan zijn goed zichtbaar. Dexter kan daarom niet wachten om gezellig met jullie op pad te gaan om nieuwe foto’s te maken.

In ongeveer anderhalf uur gaan we in ontspannen sferen prachtige gezinsfoto’s maken. Het belooft echt een dagje uit te worden! Met kinderen is het altijd leuk in een speeltuin of juist lekker rondrennen op het strand of in het bos. De locatie laat ik graag aan jullie over.

Achteraf ontvangen jullie een selectie van de foto’s in klein formaat. Hieruit mogen jullie er totaal 20 kiezen die professioneel geretoucheerd (bewerkt) worden en in hoge resolutie verstuurd worden met WeTransfer. Deze foto’s mogen vrij gebruikt worden, je kunt ze dus printen waar je wil.

Kosten: €245,- (maximaal 6 personen, elk extra persoon kost €19,-)

 

De geretoucheerde foto’s worden digitaal verstuurd door middel van WeTransfer.
Extra geretoucheerde foto’s? Dat kan voor maar €9,50 per foto.

Kan je niet kiezen tussen al die leuke foto’s? Voor slecht €195,- ontvang je ze                   allemaal!
Alle vermelde bedragen zijn incl. 21% btw voor particulieren.
Is er iets onduidelijk of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje en ontvang          
binnen 24 uur een reactie.

 

Een aantal voorbereidende tips

Nog even voorbereiden voor de fotoshoot plaats vindt? Dexter heeft een aantal tips gemaakt die je kunnen helpen tijdens de voorbereidingen.

 Poses
Uiteraard helpt Dexter je tijdens de fotoshoot met de juiste poses, maar een beetje voorwerk kan geen kwaad. Sta eens voor de spiegel en kijk goed naar jezelf, in welke positie vind jij jezelf het mooist? Oefen ook meteen op je mooiste tanden-lach!

 Uitrusten
De dag voor de fotoshoot is het verstandig om op tijd naar bed te gaan. Een goede nachtrust doet wonderen!

 Make-up
Denk na over de juiste make-up. Komen jouw ogen er beter uit met donkere make-up of juist met wat lichtere tinten? En onthoud: Less is more.

 Kleding
Trek kleding aan waar jij je fijn in voelt en je lichaam goed tot recht laat komen. Let ook goed op de kleuren en patronen van je kleding. Mocht je met meerdere mensen op de foto gaan, stem de kleuren dan op elkaar af. Neem ook altijd een extra kledingset mee, zodat je op de locatie nog kan wisselen.

 Kapsel
Is het alweer een tijd geleden dat je een kleurtje in je haar hebt gedaan? Let er dan wel op dat de uitgroei goed zichtbaar is op beeld. Denk van te voren ook na of je met krullen op de foto’s wil of juist met stijl haar, een staartje of een hoed.

 Sieraden
Het is altijd leuk om sieraden te dragen, maar deze moeten niet voor afleiding gaan zorgen. Het gaat om jou in het bijzonder, niet om de bling bling.

Extra accessoires
Het is altijd leuk om samen met een instrument, een knuffel of een ander dierbaar voorwerp op de foto te gaan. Neem deze dan ook zeker mee en vertel dit vooraf aan Dexter.

★ Details
Op de foto zijn details natuurlijk goed zichtbaar. Uiteraard kijken we samen op locatie naar dingen zoals de broekzak, labeltjes, knoopjes en het straktrekken van de kleren.  Zorg ook dat de nagels gelakt zijn of juist schoon, half gelakte nagels staat niet zo netjes.