Wie gingen je voor en wat waren hun ervaringen met Dextair Photography?

 

 

Jori Veldhuijzen

Jori Veldhuijzen

 

 

Hoi Dexter,

Met veel plezier kijk ik terug op onze samenwerking! In 2013 heb ik jouw fotografie talent ontdekt, na je aanbod om mijn Sinterklaas theatershow te fotograferen. Dezelfde avond had ik de eerste paar foto’s binnen, de complete serie volgde erg snel. Deze foto’s zijn met een woord: geweldig! Zonder draaiboek heb je de show met 15 circuspieten en Sinterklaas goed weten vast te leggen.

In 2014 heb ik je opnieuw ingehuurd om Jovel’s Magic Circus Comedy Show te fotograferen. Het resultaat: een hele gezellige dag en prachtige foto’s! Van zowel de Sinterklaasshow als de kindershow heb ik een fotoboek laten afdrukken, welke zeer goed ontvangen worden bij bestaande en potentiële klanten.

Ook de foto’s die je gemaakt hebt tijdens het straattheaterfestival, van een van mijn nieuwste steltloper acts, zijn een goede toevoeging voor promotie doeleinden. Ik vind het erg relaxt en gezellig om met je samen te werken. Ook waardeer ik het zeer dat je meedenkt in het vinden van creatieve fotomomenten. Hopelijk kunnen wij nog veel creatieve fotomomenten met elkaar beleven.

Groetjes,
Jori Veldhuijzen
http://www.jovelentertainment.nl/

Gudy en Janco

Gudy & Janco Hol

Wat zijn wij blij met de foto’s van onze bruiloft! 9 juli 2015, Het was een perfecte dag, maar vloog zo voorbij. En wat is het dan super om de dag erna al de eerste foto’s binnen te krijgen die Dexter heeft gemaakt. Binnen 4 dagen hadden we er meer dan 300! Echt smullen! We kregen complimenten van iedereen dat de sfeer van de dag zo goed over komt op de foto’s, en dat vinden wij ook. Vanuit mijn vak kan ik zien dat hij heel goed gebruik maakt van het licht. Tijdens de ceremonie ging Dexter onopgemerkt zijn gang, hij heeft veel close-ups gemaakt van de goede momenten zonder dat we het merkten. En ook prachtige overzichtsplaatjes. Ook mijn moeder, die echt niet van gefotografeerd worden houdt, staat er geweldig op.

Bedankt, Dex! En je was een gezellige gast op ons feest!

Groetjes Gudy & Janco Hol

Sanne en Danny

Sanne & Danny de Hartog

Vrijdag 10 oktober 2014 zijn wij getrouwd! We wilden deze dag graag vastleggen met mooie foto’s. Nou dat is gelukt! Dexter heeft waanzinnig mooie foto’s gemaakt en we zijn er dan ook erg blij mee! Daarnaast heeft Dexter een mooie film gemaakt, waarin de mooiste foto’s voorbij komen en ondersteund met goede muziek! We vinden Dexter zeer professioneel en vakbekwaam. Tijdens onze trouwdag is hij de gehele dag aanwezig geweest, maar je komt pas achteraf te weten waar hij heeft gestaan. Hij valt namelijk niet op. Gelukkig is hij wel heel sociaal en maakt praatjes met de gasten. Verder staat hij open voor suggesties en is een prettig persoon om als fotograaf te hebben. We hebben niet lang op onze foto’s hoeven wachten. Binnen een week zat Dexter bij ons in de woonkamer om samen de film te bekijken! Helemaal top!

Dexter, nogmaals bedankt voor de geweldige foto’s en de leuke film!

Groetjes Danny & Sanne de Hartog

Chantal en Eddy

Chantal & Eddy van den Goorbergh
Op 20 juni 2014 heeft Dexter foto’s gemaakt op onze bruiloft. Eerst van onze ceremonie, daarna van het toast moment, tijdens het diner en het feest. Wij zijn echt héél erg tevreden! Super mooie foto’s! Detail foto’s, groepsfoto’s en portretten. De foto’s waren van goede kwaliteit en zijn er erg blij mee! Hij heeft ook nog een foto-film gemaakt met daaronder de muziek van onze bruiloft! Super leuk geworden! Bedankt Dexter! Wij kunnen hem oprecht aanraden!
Isabelle Amé

Zangeres Isabelle Amé
Op dinsdag 20 september 2016 had ik met Dexter een fotoshoot op Kinderdijk. Een prachtige plek met nostalgische molens.

De fotoshoot was erg fijn. Een positieve sfeer creëren stond voorop en dit heeft geresulteerd in prachtige foto’s waarop mijn energie als artiest en mens is vastgelegd.

Isabelle Amé – www.IsabelleAme.nl

Ellen Wynia

Ellen Wynia

Laatst vertelde een fotograaf mij dat tegenwoordig iedereen aardige foto’s kan maken, geholpen door mobieltjes met allerlei bewerkings app’s etc. Hier had ik eigenlijk nog nooit zo bij stil gestaan, maar is inderdaad waar. Dit betekent voor een fotograaf dat hij of zij des te creatiever moet zijn om boven het maaiveld uit te steken. Dexter heeft nu een aantal keer evenementen voor ons gefotografeerd in de Oude Haven van Rotterdam en iedere keer ben ik weer positief verbaasd hoe hij diegene die hij op dat moment fotografeert in al zijn echtheid weet vast te leggen. Mijn complimenten Dexter!

Sinds 2014 heb ik een maatpakkenwinkel genaamd Victor Giglio Hillegersberg. Dexter heeft nu al meerdere malen speciale promotiefoto’s voor mijn winkel gemaakt. De eerste keer was op een autosloperij in Rotterdam met een man in een net maatpak. Dexter wilde hem graag in een kapotte auto laten zitten. Aanvankelijk leek dit mij een slecht idee, maar dit zijn de tofste foto’s geworden! Later een shoot voor zakenvrouwen in pak onder de Van Brienenoordbrug. Een shoot met een professioneel golfer Maarten Bosch vond plaats nabij de Erasmusbrug en de meest recente shoot was van een man in pak die aan het boksen is. Ook met deze foto’s ben ik weer meer dan tevreden. Dexter bedankt voor de fijne samenwerking! De foto’s die jij maakt van mijn pakken is nog net geen kunst te noemen. Tot de volgende shoot weer!

Groetjes,
Ellen
http://www.victorgiglio.com

Linda en Krijn

Krijn, Linda & Anne-Sophie

Hi Dexter,

Het feit dat we je twee keer gevraagd hebben om foto’s te maken zegt eigenlijk alles al!

In de eerste reeks heb je ons vastgelegd als “gezin in wording” en een paar maanden later heb je prachtige foto´s van onze dochter gemaakt. De sessies zelf hebben wij ervaren als: professioneel, ontspannen en plezierig. Foto’s maken van een huilerige baby was wat ons betreft een hele uitdaging, maar jij was creatief, geduldig en enthousiast.

De resultaten zijn super, de foto’s zijn van zeer goede kwaliteit en ook nog eens snel geleverd. Wij kijken elke keer weer met veel plezier naar de resultaten.

Kortom, nogmaals bedankt!

Groetjes Krijn & Linda

Rebecca

Rob, Rebecca, Dave & Kevin
Zondag 14 juni 2015: een onvergetelijke verjaardag.

Al vroeg die morgen gingen we op pad voor een onvergetelijke verjaardag. Samen met mijn man Rob en onze zonen Dave & Kevin gingen we naar Dexter.

Eerder won ik met zijn like-deel-en-win actie op Facebook een gratis fotoshoot op een locatie naar keuze. In het prachtige Haagse bos Clingendael en op het Scheveningse strand zijn we de foto’s wezen maken. Schitterende locaties, heel anders dan wij hier (Veldhoven, nabij Eindhoven) hebben.

Vooral de Japanse Tuin in Clingendael was erg mooi. Bij de prachtige bloemen, op de trap, de schitterende brug en in de bossen wist Dexter werkelijk schitterende foto’s te maken. Helaas roken de bloemen alles behalve lekker, maar Dexter ging onverschrokken te werk. Zijn spontaniteit en enthousiasme werken aanstekelijk, waardoor hij zelfs onze 2 pubers toch wist te bewegen tot een lach op de gezichten.

Ook op het Scheveningse strand wist Dexter nog hele mooie foto’s te maken.
Het was een lange, maar vooral leuke, gezellige en ontspannen dag welke werd afgesloten met een lekker etentje, ter gelegenheid van een onvergetelijke verjaardag.

Het eindproduct is echt geweldig: een schitterende reportage met mooie groepsfoto’s en portretten.

Dexter is een professionele fotograaf met een aanstekelijk enthousiasme en ongekende spontaniteit!

Emily en Kevin

Emily & Kevin

Samen met mijn vriend ging ik op 8 november 2014 naar het Buytenpark in Zoetermeer om een fotoshoot te doen met Dexter. Het weer zat mee, de zon kwam gelukkig tussen de herfstbladeren door. Nadat we een hoop leuke foto’s hadden gemaakt in het Buytenpark, besloten we om richting het nabij gelegen Westerpark te gaan, om nog wat extra foto’s in een ander outfit te maken.

Ik vond het een hele leuke ervaring om een fotoshoot te doen. Dexter zorgde ervoor dat we altijd bleven lachen op de foto’s en ook gaf hij heel goed aan hoe we per foto moesten gaan staan of zitten. Ik vond het een hele gezellige en leuke fotoshoot en zou het zeker nog een keer doen! Ik ben nog steeds heel erg blij met de mooie foto’s die ik heb ontvangen. Bedankt voor de gezellige dag en de mooie foto’s Dexter!

Groetjes, Kevin en Emily

Ghislaine

Ghislaine Bowser

Op zondag 8 november 2015 heb ik een fotoshoot met Dexter gedaan in het bos van Clingendael in Den Haag.

Het thema van de fotoshoot was herfst, want ik hou ontzettend van de mooie herfstkleuren. Ik had een wit jurkje aangedaan zodat de kleuren extra mooi op de foto kwamen. Het is ongelovelijk om te zien wat een mooie foto’s Dexter maakt! En wat is die Dexter toch gezellig! Ik heb een onwijs leuke dag gehad en ook lekker bijgekletst over de leuke middelbare schooltijden!

Ik zie Dexter als een speciale jongen die heel veel tijd in zijn werk steekt. Het resultaat mag er zeker wezen! Ik ben onwijs blij met de foto’s!

Dexter je bent een Top fotograaf en een super kerel! Er komt sowieso een volgende keer!

Gerben en Angelique

Angelique & Gerben
Via Facebook hadden mijn vriend en ik een fotoshoot gewonnen bij Dextair Photography. In overleg hebben wij gekozen voor een locatie in het Buytenpark te Zoetermeer. Het was een prachtige dag met een helblauwe wolkenhemel en een heerlijk zonnetje, hierdoor hebben wij echt super gave foto’s ontvangen van een onwijs leuke fotograaf! We hebben erg gelachen en ondanks dat mijn vriend er tegenop zat, was de tijd zo om en mag het resultaat er wezen! Top gewoon!
Uzzy

Uzziyyah, Alian, Davy & Jayden
Op zaterdag 8 november 2014 hebben wij samen met Dexter een fotoshoot gehad met heel het gezin. Het was voor ons de eerste keer dat wij een fotoshoot deden en zijn gelijk een positieve ervaring rijker geworden! De foto’s zijn erg mooi geworden, want we hadden het bos als achtergrond. Ondanks de kou was het een mooie dag. Geen wind, geen regen en een heerlijk herfstzonnnetje die nog wat warmte meebracht. Wat wij zelf het leukste vonden was dat de foto’s die genomen werden niet overdreven geposeerd waren, maar gewoon lekker spontaan. Precies zoals de mensen zijn en dat zie je duidelijk terug. Bedankt Dexter! Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Marcel

Marcel Scheffers

Tja Dexter, een fotograaf zoals zovelen die foto’s maakt van o.a. evenementen. Ik ken Dexter nu bijna één jaar. Waarom onderscheidt Dexter zich van andere fotografen? Een kleine anekdote mijn eerste ontmoeting met Dexter was tijdens de sinterklaasintocht in Den Haag in 2013. Bijna alle fotografen maakten foto’s in hun normale outfit, Dexter niet. Dexter trok een zwarte pietenpak aan en maakte zo zijn foto’s én dat is nou juist het bijzondere aan Dexter. Omdat Dexter zich mengt in de massa en ook meedoet met de massa ontstaan er bijzondere foto’s in een ongedwongen sfeer. En die sfeer is denk ik nodig om een goede reportage te maken. Dexter ga zo door!

Groetjes,
Marcel