Concerten

Voor elke artiest spraakmakende foto's

Elke artiest verdient spraakmakende foto’s

Dexter is ooit begonnen met het fotograferen van concerten en festivals, hierdoor weet hij als geen ander hoe je moet omgaan met de omstandigheden van een donkere kroeg, club, feesttent of een vol Ziggo Dome. Groot of klein, weinig of veel licht, het maakt Dexter niet uit. Hij weet iedereen sprekend op de foto te zetten ongeacht de omstandigheden.

Welke artiesten heeft Dexter allemaal voor de lens gehad? 

In de loop van Dexter’s carrière heeft hij vele internationale en nationale artiesten voor de lens gehad en een mooi portfolio kunnen samenstellen. Denk aan artiesten als:

Duran Duran, Mika, Chris de Burgh, Don McLean, Olly Murs, Kim Wilde, The Dubliners, 10cc, Soundgarden, Madness, Alphabeat, Elbow, Papa Roach, Epica, UB40, Kool & the Gang, Novastar, Maria Mena, Beth Hart, Paul Carrack, Jocelyn Brown, Robin S., Conchita Wurst, Emmelie de Forest, Johnny Logan, Ilse DeLange, Waylon, Eva Simons, De Toppers, Ladies of Soul, Rob de Nijs, Simone Kleinsma, Marco Borsato, Glennis Grace, Jan Smit, Candy Dulfer, Anita Meyer, Willeke Alberti, Mainstreet, Bløf,  Armin van Buuren, Martin Garrix, Gers Pardoel, Kensington, Vengaboys, Sharon Doorson, Ruth Jacott, Paul de Leeuw, Lee Towers, Nick en Simon, De Dijk, K3, Frans Bauer en vele anderen.

Hazes9G5A9183 kopie-2

Spikezw kopie

Als beginnend artiest of ‘nog’ onbekend artiest zijn goede promotiefoto’s van essentieel belang. De foto’s die op Facebook staan of op de website zijn vaak het eerste gezicht voor de nieuwe bezoekers/ toekomstige fans. Als deze foto’s er niet aantrekkelijk uitzien, dan is de interesse al snel verdwenen. Ook potentiële klanten investeren liever in een act die professioneel overkomt. Dexter helpt je graag aan kwalitatief goede en sprekende foto’s die ervoor gaan zorgen dat jij gezien gaat worden!

Live-concertfotografie is een grote specialiteit van Dexter, maar natuurlijk kan hij ook sprekende promotiefoto’s voor bijvoorbeeld op een CD-hoes, een fotokaart of voor op een poster maken.

Neem vrijblijvend contact met Dexter op en stel je ideeën aan hem voor. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden en wordt er een passend tarief opgemaakt.

 

★ Natuurlijk helpt Dextair Photography ook complete bands aan sprekende foto’s!