Bruiloft

Investeren in de mooiste dag van het leven

Romantische bruidsfotografie bij Dextair Photography

Ging hij voor jou op zijn knieën of heb jij hem verrast met een bijzonder huwelijksaanzoek? In ieder geval van harte gefeliciteerd met dit leuke nieuws! Een mooie periode gaat aanbreken: jullie gaan op zoek naar een perfecte locatie, een gezellige ambtenaar, een waanzinnige bruidsjurk, een strak pak, een té gek kapsel, prachtige visagie, uitnodigingen én natuurlijk een fotograaf met oog voor detail.

En daarvoor zijn jullie terecht gekomen op deze pagina. Een fotograaf vinden die bij jullie past kan een lastige zoektocht zijn. Waar moet je nou op letten? Natuurlijk of de foto’s en de stijl van de fotograaf bij jullie past. Daarnaast is een fijne klik minstens zo belangrijk. De fotograaf is immers de gehele dag te gast op jullie trouwdag en loopt tussen jullie familie en vrienden.

Dexter is een echte mensen mens. Als je even met hem praat voel je je meteen op je gemak en voelt het heel vertrouwd of je elkaar al jaren kent. Hij is uiterst sociaal en kan ook goed omgaan met kinderen. Dexter houdt van emoties. “Bloed, Zweet en Tranen” om het zo maar even te noemen. Hij gaat in zijn werk altijd op zoek naar de echte emoties. Regelmatig krijgt hij bijzondere berichten terug zoals: “Mijn oma staat nooit lachend op de foto en jij hebt de leukste foto ooit van haar gemaakt!”, dat zijn reacties die onbetaalbaar zijn.

Dexter is natuurlijk de hele dag te gast, maar dat voelt niet zo. In de omgang is hij uiterst sociaal, maar tijdens het fotograferen van de ceremonie en andere momenten is hij onzichtbaar. Hij weet altijd weer speciale plekjes te vinden die waanzinnige foto’s opleveren en jullie de vraag “Waar heeft hij gestaan, ik heb het helemaal niet doorgehad dat er foto’s gemaakt werden!”.

Zijn jullie overtuigd van de kwaliteiten van Dexter en willen jullie hem graag ontmoeten? Kom gezellig langs in Den Haag, het is ook mogelijk dat hij bij jullie thuis komt of op een locatie naar jullie keuze. Om een afspraak te maken vullen jullie gemakkelijk het contactformulier in.

Hebben jullie liever telefonisch contact of contact via Whatsapp? Gebruik dan het nummer 06 – 11 75 20 28. Dexter kijkt ernaar uit om jullie binnenkort te ontmoeten!

1GrootSanne

Wat is de investering?

Dexter heeft een aantal pakketten samengesteld die veel worden gekozen. Komt het pakket niet overeen met jullie wensen? Geen enkel probleem, Dexter maakt graag een pakket op maat om jullie droomdag tot in detail te fotograferen. Laat Dexter jullie wensen weten via het contactformulier en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Hebben jullie liever telefonisch contact of contact via Whatsapp?  Gebruik dan het nummer 06 – 11 75 20 28. Dexter kijkt ernaar uit om jullie binnenkort te ontmoeten!


Bronzen huwelijksreportage

Willen jullie alleen foto’s van de ceremonie? Speciaal voor jullie is de bronzen huwelijksreportage samengesteld. Dit pakket bestaat uit twee uur fotografie. De ceremonie die prachtig tot in detail wordt vastgelegd en eventueel een kleine fotoshoot op locatie. Het leuke aan dit pakket is dat de foto’s al binnen één week bewerkt zijn! Alle bewerkte foto’s ontvangen jullie in hoge resolutie op een USB-stick.

Kosten: €395,-


Zilveren huwelijksreportage

Jullie willen eerst uitgebreid foto’s maken op een droomlocatie alvorens de officiële plechtigheid begint? Dan past de zilveren huwelijksreportage goed bij jullie wensen. Dexter is vijf uur lang jullie persoonlijke fotograaf. Samen met hem gaan jullie naar een prachtige locatie die jullie uitkiezen om vervolgens sprookjesfoto’s te maken in ontspannen sferen. Na de fotoshoot is het tijd om de foto’s te maken van de ceremonie waarbij al jullie dierbare familie en vrienden aanwezig zijn.

Hoe leuk is het dat jullie op de dag na de bruiloft alvast een aantal foto’s ontvangen die gedeeld kunnen worden met alle dierbaren. Jullie zijn getrouwd, dat mag iedereen weten! Dexter doet natuurlijk zijn best om alle foto’s zo snel mogelijk te bewerken, echter moet dit wel zorgvuldig gebeuren. Afhankelijk van de drukte probeert hij in maximaal twee weken alle foto’s op USB-stick af te leveren.

Kosten: €795,-


Gouden huwelijksreportage

De meeste bruidsparen kiezen voor de gouden huwelijksreportage. In dit pakket is Dexter acht uur aanwezig op jullie trouwdag. Er is ruim de tijd om bijvoorbeeld de voorbereidingen vast te leggen in de ochtend, een uitgebreide fotoshoot op een romantische locatie naar keuze te doen, vervolgens de ceremonie tot in detail vastleggen en daarna de felicitaties met alle genodigden. Uiteraard is het aan jullie welke momenten er gefotografeerd worden.

Hoe leuk is het dat jullie op de dag na de bruiloft alvast een aantal foto’s ontvangen die gedeeld kunnen worden met alle dierbaren. Jullie zijn getrouwd, dat mag iedereen weten! Dexter doet natuurlijk zijn best om alle foto’s zo snel mogelijk te bewerken, echter moet dit wel zorgvuldig gebeuren. Afhankelijk van de drukte probeert hij in maximaal drie weken alle foto’s op USB-stick af te leveren.

Kosten: €995,- 


Diamanten huwelijksreportage

Willen jullie geen enkel moment missen van de mooiste dag uit jullie leven? Geen enkel probleem! Als jullie voor de diamanten huwelijksreportage kiezen dan is Dexter de echt de héle dag aanwezig! Van de voorbereidingen in de vroege ochtend tot aan het feest en zelfs tot de laatste gasten naar huis gaan indien jullie dat fijn vinden.

Foto’s van de kappersbehandeling en visagie in de ochtend, de familie die er in alle vroegte bij is en zich druk aan het voorbereiden is, het moment dat de bruid zich zenuwachtig bij de deur meld, een uitgebreide fotoshoot op een locatie naar keuze, de voorbereidingen tot de ceremonie, de 1e kus als man en vrouw, de felicitaties van alle daggasten, het diner en natuurlijk jullie openingsdans en het feest tot in de late uurtjes. Dexter gaat pas naar huis als jullie vinden dat er genoeg foto’s zijn gemaakt.

Hoe leuk is het dat jullie op de dag na de bruiloft alvast een aantal foto’s ontvangen die gedeeld kunnen worden met alle dierbaren. Jullie zijn getrouwd, dat mag iedereen weten! Dexter doet natuurlijk zijn best om alle foto’s zo snel mogelijk te bewerken, echter moet dit wel zorgvuldig gebeuren. Afhankelijk van de drukte probeert hij in maximaal vier weken alle foto’s op USB-stick af te leveren.

Kosten: €1295,-


Willen jullie de gasten alvast een aantal foto’s laten zien van de fotoshoot en de ceremonie? Tijdens het diner kan Dexter alvast een kleine selectie realiseren die in de feestzaal op een diascherm geprojecteerd kunnen worden. Laat dit tijdig weten zodat Dexter zijn Macbook mee kan nemen. 

Jullie ontvangen alle foto’s op een USB-stick. De foto’s mogen jullie overal laten printen. Het is uiteraard ook mogelijk dat Dexter een professioneel trouwalbum realiseert. Als jullie dit willen laat het dan even weten. 

Alle getoonde bedragen zijn inclusief 21% btw, geen extra onverwachte kosten dus. 

Specifieke wensen kunnen aangevraagd worden middels het contactformulier.


Tip: De uitnodigingen voorzien van liefdevolle foto’s? Doe dan een Romantische Loveshoot op een locatie naar keuze. Dexter geeft jullie graag allemaal handige tips om te stralen tijdens de trouwdag.