Bedrijven

Elk bedrijf verdient sfeervolle bedrijfsfoto's

Elk bedrijf verdient sfeervolle bedrijfsfoto’s!

Zijn de foto’s die jij gebruikt op de website en advertentie uitingen eigenlijk al heel lang aan vervanging toe? Dat komt goed uit! Dextair Photography staat klaar om nieuwe sprekende foto’s voor jouw bedrijf te realiseren.

Een bedrijfsreportage bij Dextair Photography reserveren kan door het contactformulier in te vullen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen of een Whatsapp bericht sturen naar 06 – 11 75 20 28.

Hieronder staan een aantal mogelijkheden beschreven. Staat jouw wens er niet bij? Neem dan gerust contact op en kijk samen met Dexter naar de mogelijkheden.

—————————————————————————————

Tegenwoordig kan een bedrijf niet meer zonder goede bedrijfsfotografie. Sprekende foto’s ondersteunen informatieve teksten op bijvoorbeeld de website, stralen vertrouwen uit en zorgen voor een uiterst goede indruk van het product of dienst. Naast beeld voor op de website, heeft een bedrijf ook fotografie nodig voor op bijvoorbeeld flyers, brochures, advertenties, folders, nieuwsbrieven, social media en andere kanalen.

Sprekende promotiefoto’s 

Waar kunnen potentiële klanten jouw promotiebeelden straks tegenkomen? Dexter heeft foto’s gemaakt voor bedrijven die zijn gebruikt ter promotie op de achterkant van een bus, groot op billboards langs de autosnelweg en op posters verspreid door de stad. Uiteraard zijn er ook vele foto’s gebruikt voor reclame in tijdschriften en kranten. Wat voor bijzonder beeld mag Dexter voor jouw bedrijf realiseren?

Horizontaalkleinrecht

Medewerkers 

Waar laat jij jouw medewerkers stralen? Portretten van de medewerkers kunnen gebruikt worden voor op de personeelspas, maar het geeft ook veel vertrouwen als de medewerkers met het gezicht op de website staan. Deze portretten kunnen op locatie gefotografeerd worden voor extra sfeer. Uiteraard is het ook mogelijk om de medewerkers op een witte achtergrond te portretteren door middel van een locatie studio.

9G5A7159 kopie-2

Productfotografie

Productfotografie in een studio met een witte achtergrond óf juist productfotografie met een sfeervolle achtergrond op locatie? Dat ligt aan hetgeen je aanbiedt. Voor een webshop zijn productfoto’s met een witte achtergrond geschikt, maar voor het tonen van gerechten op een dinerkaart is sfeer en uitstraling weer erg belangrijk. Dexter kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden.

9G5A4514 kopie-2
Werkzaamheden

Vind jij het ook altijd fijn om vooraf te zien wat een ander bedrijf voor jou kan betekenen? De klanten hebben precies hetzelfde gevoel. Breng het hele proces van het maken van een brood in beeld of laat zien wat er allemaal word gedaan tijdens een APK keuring. Deze speciale beelden zorgen voor een stukje vertrouwen. Welk proces wil jij graag met oog voor detail laten fotograferen door Dexter?

4 3 kopie-2

Bedrijfsruimte

Ben jij soms wel vijf keer langs een pand van een klant gereden omdat je het niet kon vinden? Sprekende foto’s van het pand zijn daarvoor een goede oplossing, zeker als je op een lastige locatie gevestigd bent. De binnenkant is natuurlijk minstens zo belangrijk. Deze ruimtes moeten zo ruim en sfeervol mogelijk gefotografeerd worden. Net als de foto’s van de werkzaamheden willen de bezoekers graag weten in welke omgeving zij terecht komen. Is jouw interieur veel veranderd sinds de laatste bedrijfsreportage? Dat komt goed uit, met de nieuwste technieken legt Dexter graag jouw bedrijfslocatie graag met oog voor detail vast.

9G5A4289_90_91_fused kopie-2

Investering

Dexter helpt jouw bedrijf graag aan kwalitatief goede sprekende bedrijfsfoto’s! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier en ontvang binnen 24 uur een reactie. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen of een Whatsapp bericht sturen naar 06 – 11 75 20 28

Het uurtarief in 2017 bedraagt €84,50 excl. en de minimale inhuur is 3 uur aan                           fotografie/bewerking/reistijd. 
Een speciale opdracht verdient een speciaal tarief. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 
Ook reportages in het buitenland behoren tot de mogelijkheden.